مشاوره حقوقی رایگان - توهین به رهبری و مقدسات

سلام. یک کانال هواداری ورزشی با 2 میلیون دنبال کننده در کامنت های خود از کسانی که فحش ناموسی شدید به اهل بیت و رهبری میدهند حمایت می‌کنند. حتی خودمم وارد بحثشان شده و متاسفانه به من هم فحش ناموسی دادند. متأسفانه هیچ مدرکی ندارم چون دیلیت اکانت کردم اما اسم و کامنت های آن کانال تلگرامی را می دانم و موجود است. باید چکار کرد ؟ پیشنهاد شما چیست؟ در کل عرض میکنم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق پلیس فتا موضوع را پیگیری کنید

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
در پیام رسان های خارجی مانند تلگرام، پیام ها قابل بازیابی نمی باشد و احتمالا در صورت شکایت به نتیجه ای نخواهد رسید مگر اسکرین شات پیام ها را داشته باشید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌توانید از طریق پلیس محترم فتا اقدام نمایید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

شما در موضوع این شکایت ذینفع نیستید و شکایتتان رد می‌شود

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
پیشنهاد بر این است که از طریق پلیس فتا پیگیری شود.