مشاوره حقوقی رایگان - پیگیری جانبازی

سلام بنده درسال 82دررزمایش دچار موج گرفتگی شدم یک روز در بیمارستان بستری بودم توسط جراح عمومی ومتخصص مغز اعصاب ویزیت شدم سال 1400پیگیری برای جانبازی پیگیر مدارک شدم ولی برگه استراحت پزشکی نوشتن یک هفته استراحت درمنزل به علت کنترل درد شکم جراح عمومی مهر زده ولی دکتر مغز اعصاب چیزی ننوشته درصورتی که کا 8باقیمانده خدمتم رو تحت نظر دکتر مغر واعصاب بودم هرماه لطفا از سال 84نیز درمشهد تحت درمان دکتر ارتش هستم لطفا راهنمایی کنید باید چکارکنم دکتر مغز اعصاب اون زمان اگه الان نامه بدهد کمیسیون پزشکی قبول میکنه یانه متشکرم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از ارگان مربوطه می توانید موضوع را پیگیری کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما می‌بایست اعتراض خود را از ارگان مربوطه پیگیری نماییددر صورت عدم پیگیری از طریق دیوان عدالت اداری پیگیری کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
این امر را از طریق ارگان مربوطه تحت پیگیری خود قرار دهید.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

از بنیاد شهید و امور ایثارگران و جانبازان مراجعه کنید