مشاوره حقوقی رایگان - جهیزیه

باسلام خسته نباشید بنده از سال 96 اقدام به جهیزیه نمودم ولی زوج 21عدد را نداد و الان بنده میخوام اقدام نمایم که رفتم اجرا نمیزارن توقیف اموال نمایم بابت مبلغ 21عدد و بنده چطور میتوانم الان مبلغ21 را بگیرم و سوال دوم تقاضای اجراییه نفقه دادم چقدر طول میکشد که بنده بتوانم نفقه ام را بیگرم

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

سلام منظورتون از بیست و یک عدد سکه مهریه است؟ سوال دوم هم اگه طرف سامانه ثنا داشته باشه زود بهش ابلاغ میشه و بعد ده روز از تاربخ ابلاغ میتونید اموالشا توقیف و بعد یکماه جلبش کنید
اگه سوال دیگه ایی دارید از طريق اینستاگرام من به آدرس زیر بپرسید. همچنین برای دریافت اطلاعات حقوقی کاملا کاربردی به صورت روزانه، به این صفحه مراجعه کنید:
M_mostajeran_lawyer