مشاوره حقوقی رایگان - اصلاح سن در شناسنامه

سلام شناسنامه ام2سال بزرگتراز سن خودم هست به دلیل این که سن مادرم زمان عقد محضری قانونی نبوده و سه فرزند اول رو داشت فرزند سوم هستم و با وجود سه فرزند به سن قانونی عقد محضری رسیدن شماره شناسنامه هامون پشت سر هم هست با چند سال اختلاف سن میخواستم بدونم چطوری میتونم دو سال سن خودم رو درست کنم؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید دادخواست بدهید برای اثبات ادعای خود باید دلیل ارائه دهید.