مشاوره حقوقی رایگان - درخواست تجدید نظر خواهی

سلام اردیبهشت 1402 پرایدی به ماشین من که ساینا هست زد و مقصر شناخته شد شاسی و سینی و .. ماشین آسیب دید و هم افت قیمت پیدا کرد. کارشناس مبلغ 60 میلیون زد که 20 میلیون رو بیمه اون شخص پرداخت کرد برای مابقی بعد ده ماه قاضی حکم زده ماهی 1500 پرداخت قسطی چون طرف حکم اعسار زده است واقعا این حکم درست هست ؟ بعد دوسال چه ارزشی دارد؟ من برای درخواست تجدید نظر چی باید بنویسم چون من هم برای پرداخت خسارت قرض کردم

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
برای تنظیم درخواست تجدیدنظر از گزینه مربوطه در سایت استفاده بفرمائید.