مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از پیج اینستاگرام

سلام یه پیج فروش قلیان دارم که در اون فروش انجام میدم شخصی که از من خرید کرده بعد از اینکه خرید رو انجام داده و کالا به دستش رسیده پشیمون شده و میگه این قلیان با اون که توی عکس هست متفاوت است و قیمت ان کمتر از ان بوده که شما از من گرفتید حالا میخواد اون رو مرجوع کنه و مبلغ رو بگیره و میگه اگه پرداخت نکنید شکایت میکنم آیا میتونه شکایت کنه چون خودش خرید رو انجام داده من که به زور نگفتم بخره

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام بله میتونه شکایت کنه و بهتر است مسولیتش رو قبول کنید . چون در برخی موارد به لحاظ اینترنتی بودن خرید و فروش حتی قانون اجازه داده بدون دلیل هم جنس پس داده بشه

احمد رضا کی پور

جناب آقای احمد رضا کی پور :

بلی . اگر توسط شما فریب خورده باشد و یا مغبون شده باشد