مشاوره حقوقی رایگان - قرار موقوفی اجرا

با سلام . بنده بدلیل معامله بقصد فرار از دین متهم شدم و بدلیل رد مال سه دانگ از منزل پدری را سند بنام زوجه زدند. حال زوجه برای فروش آن سه دانگ تقاضای افراز و فروش داده . شعبه اجرای احکام برابر رای اخیر وحدت رویه دیوانعالی برای من قرار موقوفی اجرا صادر کرده . سوال بنده این است آیا میشود برابر این قرار دادخواستی طرح دعوی کرد که اون سه دانگ یا حکم ابطال گرد و خانه بفروش نرسد؟

پاسخ ها :

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

قطعا را وجود دارد ولی باید مدارک شما مطالعه پرداختند به وکیل مراجعه کنید