مشاوره حقوقی رایگان - خصومت شاهد با طرف مقابل

سلام. یکی از شرایط شاهد این هست که علیه فردی که شهادت میده خصومت نداشته باشه. میخوام بدونم کسی که قبلا علیه من شکایت حقوقی کرده البته هنوز جلسه به وقت نظارت نرسیده، بعدا میتونه علیه من شهادت بده؟

پاسخ ها :

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
به استناد این موضوع می توانید شاهد را جرح کنید.

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

به استناد بند چه ماده 177 قانون مجازات اسلامی میتوانید جرح شاهد نمایید

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
به استناد پرونده حقوقی نمی‌توان جرح شهود نمود ولیکن در عین حال نسبت به این موضوع ایراد خود را مطرح نمایید.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
به استناد بند"چ" ماده 177 قانون مجازات اسلامی مصوب سال 1392 نسبت به جرح شاهد اقدام بفرمائید.