مشاوره حقوقی رایگان - اتهام سرقت طلا

سلام وقت بخیر. بنده خانمی33ساله هستم ک چند ماه پیش با مردی آشنا شدم ایشون من رو بردن به خونشون و دم از ابرو هم میزدن.. بعد از3بار دیدن ایشون نمیخواستم ادامه بدم حالا بعد از یک ماه به من زنگ میزنند و پیام دادند که بنده طلاهای منزلشون رو دزدیم و من شاهدی ندارم چی کار باید بکنم تهدیدم کرد که از من شکایت میکند و باید پس بدهم در صورتی که من نه طلایی برداشتم و نه دیدم چه باید بکنم؟ راهنماییم بکنید تشکر

پاسخ ها :

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام شما نباید اثبات کنید که ندزدید ایشان باید اثبات کنند که دزدیدید مراقب اقرارهایی که با پیامک میکنید باشید

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
اگر کسی ادعایی دارد باید با ارائه دلایل متناسب ادعای خود را اثبات کند.
اگر از شما شکایت شد می توانید از خود دفاع کنید.
چون شاهدی ندارند بعید است شکایت آنها به نتیجه برسد.

الهام منتظری

سرکار خانم الهام منتظری :

شخصی که اتهام سرقت میزند باید ادله اثبات هم ارائه دهد.نیاز به بررسی دارد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام
تماس بگیرید بحث طولانیست اما ایشان باید دلیل ارایه دهد

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
مدعی ایشان است و بار اثبات ادعا به عهده مدعی است شما نیاز به ارائه دلیل ندارید فقط انکار شما کافی است.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
اصل بر برائت است و نیاز به اقدامی از سوی شما نمی‌باشد.
شاکی بایستی ادعای خود را با ادله و مدارک ثابت نماید.