مشاوره حقوقی رایگان - توقیف حقوق ضامن

باسلام مدت سه سال پیش فرزنده در روزچهارشنبه سوری با شخصی دعوامیگیرد دراین میان بینی طرف آسیب می‌بیند وتو دادگاه فیش حقوقم را برایش گذاشتم الان مدتی است فرزندم به خاطر کار و هم بابت دعوا راهی زندان نشود ازترس به یک شهری دیگری رفت الان نه ماه است نه جواب تلفن میدهد و نه تماس میگیرد و من هم بازنشسته تأمین اجتماعی هستم بااین حقوق اموراتم را به زور میگذارنم دادگاه هم ده روز فرصت داد برای اعتراض که پس از مهلت مشخص شده حقوق بنده راضبط میکند و دیه هم صد میلیون است 40میلیون پیش بایستی پرداخت کنم لطفاً راهنمایی کنید

پاسخ ها :

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
راهکاری ندارید و باید پرداخت کنید مگر اینکه فرزند شما در دادگاه حاضر شود.

الهام منتظری

سرکار خانم الهام منتظری :

در صورت عدم تحویل متهم ، حقوق شما ضبط میشود.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام
ضمانت کرده اید باید یا ایشان را تحویل دهید یا کسر میشود

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
به میزان ضمانتی که انجام دادید مسئولیت خواهید داشت مسئول پرداخت دیه شما نیستید.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
در صورت عدم معرفی فرزند خود به مرجع قضایی، شما به عنوان ضامن مکلف به پرداخت می‌باشید.