مشاوره حقوقی رایگان - تعویض پلاک موتور

ببخشید من یک موتور خریدم که مدل 95 هست و یه نفر دیگه هم از صاحب اولش خریده بعد الان من خریدم و از اون صاحب اول که مدارک به نامش هست الان اطلاعاتی در دسترس ندارم ولی مدارک کامل هست و اون وقت که نفر قبلی خریده تمام مدارک رو گرفته و قولنامه کردن و 2 شاهد هم داشتن ولی الان که من میخوام تعویض گلاک کنم اطلاعی ندارم ازشون خونشون هم عوض کردن و اون آدرس قول نامه نیستن الان خواستم بدونم بدون وجود اون نفر میتونم با در دست داشتن تمام مدارک خودرو به غير از کارت موتور که گم شده برم شورای حل اختلاف و این پلاک رو به نام خودم بزنم؟؟

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام شما باید دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی تنظیم نمایید.