مشاوره حقوقی رایگان - درخواست طلاق از طرف زوجه

سلام ودرود به تمامی دوستان...
من زوج 36ساله که 5ساله متاهل شدم وفقط یک فرزند3/5ساله پسرداریم، 2ساله قبل زوجه با رفتارهای لجوجانه و.... بابچه منزل رو ترک میکنه و تمام سعی وتلاشش رسیدن به همه حق و حقوق خود(نفقه. مهریه. فرزند) وگرفتن طلاق ازمن هست،2دادخواست نفقه رومحکوم شدم وپرداخت کردم،مهریه رو اجرا گذاشته، درخواست طلاق به استناد بند1شروط درعقدنامه وحکم جلب داده و تا الان دو بار دادخوستش رد شده که گمونم یک باردیگه فرصت داره،1_حالا بااین تفاسیر زوجه میتونه هم نخواهد زندگی کند هم به مهریه اش برسه؟2_آیا میتونم درصورت‌ پیشنهاد توافق آن ها فرزندم رو بگیرم درقبال وکالت در طلاق دادند؟ ممنونم از توجه شما.

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
برای طلاق باید دلیل داشته باشد و یا اینکه مهریه را ببخشد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
آری؛ مهریه حق زوجه است و ارتباطی به زندگی نکردن ایشان با زوج ندارد.