مشاوره حقوقی رایگان - سرقفلی

با سلام
بنده مغازه دارم که از سال 1340 به صورت سرقفلی از مالک به شخصی دیگر واگذار شده و بعد از شخص اول بعد از چند سال به کسی دیگر به همین ترتیب تا سال 1396 به بنده واگذار شده در همه قولنامه ها امضا صاحب ملک وجود دارد که تایید کرده واگذار شود حال الان شخصی دیگر اومده و ملک رو از ورثه خریده واز من خواسته مغازه رو به من بفروش آیا ایشان میتواند از طریق دادگاه مغازه رو از من بگیرد؟
این هم بگم داخل قولنامه ها هم نوشته شده که کلیه حق و حقوق سرقفلی از قبل تا حال به بنده میرسه خود همین شخص هم قبل از خرید ملک رفته بنگاه قولنامه بایگانی من رو مطالعه کرده

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

کسی نمی‌تواند شما را از مغازه تا انقضای قراردادتان اخراج نماید و پس از آن با دریافت حق کسب پیشه سابق که به شما تعلق گرفته و منتقل شده با توجه به استحقاق شما به عنوان قائم مقام خاص شما تخلیه خواهید کرد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
مفاد قولنامه لازم است که تحت بررسی ‌و مطالعه قرار گیرد.