مشاوره حقوقی رایگان - واریز وجه از حساب هک شده

سلام الان یک فردی با من تماس گرفت و گفت حسابم رو هک کردن و مبلغی ازش کم شده شکایت کردم و دیدم به حساب شما اومده و چند نفر دیگر خیلی ها برگردوندن شما هم بزنین به کارتم گفتم نیومد و واقعا تو حساب دیدم نیومده بود و بعد این شماره تماس گرفت به من و گفت پرینت حسابت هست و یک هفته مسدود کردیم و باید پرداخت کنی اگر نه ابلاغیه میزنم که بیای این جا پدرت رو درمی‌آوریم و میگیم بهت زدی با این که نزدم چرا میگن پول اومده با این که نیومده و خرج نکردم. باید چی کار کنم؟

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
فی‌الحال نیازی به اقدامی از سوی شما نمی‌باشد تا طرف مقابل از شما شکایت نماید و شما در جلسه رسیدگی از خود به دفاع بپردازید.