مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از پلاک موتور سیکلت

با عرض سلام و خدا قوت خدمت شما بزرگواران
بنده در سال 94 یک موتور داشتم.
برادرم موتور با مدارکی که به نام من بود رو رایگان داد به شوهر خواهر همسرش برای این که با موتور کار کند.
من در استان دیگر مشغول کار بودم.
در این سال ها چند بار به برادرم گفتم پلاک موتور به نام من است منتها هر باز پشت گوش انداخت،تا این که متوجه شدم شوهر خواهر خانمش از خواهر خانمش جدا شده و موتور هم دسته داماد سابق هست.
این امکان برای من وجود ندارد تا اون داماد رو پیدا کنم.
امسال چند بار پیامک جریمه برای من اومد،چطور باید شکایت از پلاک موتور کنم.
ممنون از لطف و مرام شما عزیزان

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

دادخواست توقیف پلاک مطرح نمایید

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
پلاک موتور را توقیف نمایید و الزام به فک پلاک مطرح کنید.