مشاوره حقوقی رایگان - پس گرفتن زمین که از طریق یک نفر دیگر فروخته شده

خواهرم یک زمین که مال مادرم هست را فروخته و خریدار پول را به حساب شوهرش واریز کرده است. در ضمن مادرم زیر قولنامه را به عنوان شاهد امضا کرده ولی فروشنده خواهرم بوده است حالا سند اصلی زمین به نام مادرم هست،آیا مادرم می‌تواند زمین را پس بگیرد یا نه؟

پاسخ ها :

ابوذر  حسن زاده

جناب آقای ابوذر حسن زاده :

وقتی که امضا کرده یعنی در جریان بوده و جرم کیفری نیست . می تواند مطالبه وجه کند از دامادش

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر احراز شود که مادر شما کاملاً واقف به انجام معامله بوده است خیر