مشاوره حقوقی رایگان - شکایت کارگر از کارفرما بابت حقوق و مزایا

با سلام
من حدود 3 سال هست در موزه مشغول هستم. از ابتدا فقط کمترین حقوق رو در نظر گرفتن و شیفت کاری صبح و عصر ، جمعه کاری و کار در تعطیلات رسمی را به صورت شیفتی داشتیم. هیچگونه مزایایی بابت حق شیفت و اضافه کار دریافت نکردیم. اعتراض هم می کنیم میگن نیا. نیروی شرکتی هستم و تقریبا تو همه تعطیلات حضور داشتم. آیا میتونم بدون برکنار شدن از کار شکایت کنم؟

پاسخ ها :

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

از طریق هست تشخیص اداره کار موضوع را پیگیری کنید

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. بله، از طریق اداره کارطرح دعوی کنید.

محمد مالمیر

محمد مالمیر :

با سلام
بله میتوانید شکایت خود را به اداره کار ارسال نمایید