مشاوره حقوقی رایگان - جهیزیه

با سلام
زوجه از من استرداد جهیزیه کردن و سیاهه جهیزیه امضا نشده و من مبلغی از جهیزیه رو نقدی بهشون پرداخت کردم و شاهد هایی ک اومدن شهادت دادن ک جهیزیه رو تحویل دادن شاهد دروغی دادن و هیچ مدرکی ندارن ک ب من جهیزیه ای تحویل داده شده و تو سیاهه جهیزیه هم 5 قلم جهیزیه رو خودشون اضافه کردن و فاکتور جهیزیه هم ب اسم زوجه هه و امضا و مهری روش نیس و اونارو بعدا تهیه کردن و قاضی به نفع خانواده زوجه رای داده و 20 روز مهلت اعتراض داده. ب نظر وکلای عزیز من چی کار میتونم بکنم ک حقم خورده نشه؟

پاسخ ها :

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

چنانچه شما پرداخت نموده اید به استناد فاکتور و شهود و... اعتراض نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما تجدیدنظرخواهی نمایید و لایحه دقیق تنظیم و ارائه نمایید
و دلایل و مستندات خود را به دادگاه ارائه کنید