مشاوره حقوقی رایگان - اثبات تصادف

تاریخ11/2باموتوربودیم یک پراید مارو زد ومقصربود فقط از ماشین پیاده شد و دید که استخون ترقوه من شکسته سوارماشین شد فرار کرد و از خیابان ورود ممنوع فرار کرد وما از همان خیابون توسط یک دوربین مغازه تونستیم شماره ماشین رو پیدا کنیم وکلانتری هم مارو و هم مقصرو به کلانتری احضارکرد وصاحب ماشین یک خانمی ومیگه من فقط یک پسرودختر دارم میگن مانیستیم اشتباه گرفتی گفتم فیلم دارم گفتن نشون بده من هم جلوی مامور نشون دادم حالامیگن ما از صحنه تصادف می‌خواهیم .من هم گفتم باید برویم پیش قاضی .مامورکلانتری گفت پس پرونده رو می‌فرستم دادگاه الان 2هفته گذشته خبری نشده است و در ضمن از صحنه تصادف فیلم در یک فروشگاه بود اون صحنه رو چند نفر دیدن وبازشاهدی اونجا بودن که تصادف رو دید ویکی از اون شاهدان همون زمان با ماشین 115اورژانس همراهم اومد و فیلم در فروشگاه پاک شده ولی صاحب فروشگاه گفت شاهدی میدهم ....حالا حتما باید فیلم از صحنه تصادف داشته باشم یا همین ها که شاهدن کافی هست؟ ممنون میشم راهنمایی کنین..

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام خدمت شما کاربر محترم سایت دادراه این گونه پرونده هایی به نحوی است که باید حتما استعلامات گرفته شود ولی بنابر تجربه نظریات افسر راهور و کارشناسی مربوطه بسیار مهم است

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیازمند بررسی بیشتر و بررسی نظریه کارشناس و کروکی دارد تا بتوان بر اساس آن اظهار نظر دقیقی کرد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
باید خسارت شما پرداخت نمایند
و محکوم خواهند شد