مشاوره حقوقی رایگان - پرداخت دیه قبل از رای دادگاه

با سلام
وقت بخیر
بعد از تصادف و تشکیل پرنده و طی مراحل قانونی تاریخ دادگاه مشخص شد ولی به علت نقص در پرونده مجدد تاریخ دیگری برای دادگاه اعلام شد ولی قبل از تشکیل دادگاه صندوق تامین اقدام به واریز وجه کرده است میخواستم بدونم بدون رای دادگاه و هنوز تعیین نشدن مبلغ و اعلام نشدن درصد دیه صندوق میتواند اقدام به پرداخت مبلغ کند؟ آیا میشه اعتراض کرد ؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
صندوق معمولاً به خاطر اینکه به نرخ سال جدید پرداخت نکند چنین کاری می کند.
شما می توانید از طریق شعبه موضوع را پیگیری کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله
با شرایطی ما به التفاوت دیه قابل مطالبه است