مشاوره حقوقی رایگان - عدم پرداخت کامل حقوق توسط کارفرما

با سلام و خداقوت، من از 3ماه قبل نزد مشاور املاک به صورت پرسنل ثابت شروع به فعالیت نمودم و طبق توافق شفاعی مقرر شده بود که ر‌وزانه از ساعت 9 صبح تا 2بعدازظهر و از عصر ازساعت5تا حدودا10 شب دفتر املاک را فعال نگه دارم و درقبال آن 40٪ از کل کمیسیون معاملات ملکی ائم از خرید و فروش و رهن و اجاره را دریافت نمایم الان بعد از گذشت 3ماه مدیر املاک قرار 40٪را انکار و فقط پرداخت 10٪ از کمیسیون معاملات را تقبل نموده اند لطفا درصورت امکان ارشاد بفرمایید باسپاس فراوان از شما

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
ابتدا بایستی توافق شفاهی خود را به اثبات برسانید.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بدوا باید قرارداد شفاهی فی مابین به اثبات برسد سپس میتوانید اقدام کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید با ارائه دلایل ادعای خود را اثبات نمایید