مشاوره حقوقی رایگان - خرید و فروش ارز دیجیتال

با سلام خواستم یک آگهی کار رو چک کنید ببینید قانونی هست یا خیر؟
به شرح زیر:
( ما ادمین خرید و فروش تبادلات ارزی میخواستیم
در صرافی های ارز دیجیتال
مجموعه ما توی شبکه استیکینگ و استخراج از استخر های اتر و بیتکوین هستش که سود مرکب می گیریم.

ما تعدادی اتریوم و بیتکوین براتون ارسال میکنیم شما چنج میکنید)

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
این آگهی قانونی نیست و احتمال کلاهبرداری وجود دارد.

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

ما مرجع چک کردن اگهی از لحاظ صحت صحت وسقم ان نیستیم تنها ما به سوالات ومشکلات حقوقی پاسخ می دهیم

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

درود
پرسشگر ارجمند
قابل شکایت و پیگیری است اقدام نمایید اما باید دید ولتی برای شما ایجاد کرده است
مبالغ را به حساب ولت شما منتقل کرده و یا در تاریخ مقرر واریزی وارد حساب کاربری اعلامی و یا خود کرده است.....

توافقات حاصله حائز اهمیت است