مشاوره حقوقی رایگان - آثار احیا و تصرفی در اراضی که سال 1400 ملی اعلام شد

دور ملک من که حدود آن به جاده عمومی محدود می‌شود باریکه ای به عرض 14 و طول بیش از 300 متر است که شیب زیادی داره و من از سال 1368 اقدام به درخت کاری نموده ام و هچنین قسمتی از آن که مسیر سیلاب های فصلی بوده به طول 100 متر دو طرف را در سال 85 دیوار کشی انجام دادم . در همه این سال ها این قسمت به عنوان مستثنیات از طرف منبع طبیعی اعلام میشده و حتی یک سند کلی در سال 96 برای این اراضی به عنوان مستثنیات روستا صادر گردیده و در سال 1400 منابع طبیعی سند قبلی را ابطال و سند جدیدی گرفته که همه این مستثنیات را ملی اعلام کرده. حال میخواستم بدون با توجه به تصرفات و ابنیه و درختان و غیره که بیش از 35 سال است و همچنین سند سال 96 و شهادت شهود و استشهاد محلی میتوانم نسبت به اداره منابع طبیعی طرح دعوا نمایم ؟

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و وقت بخیر خدمت شما کاربر محترم سایت دادراه این مورد یک سوال کوتاه حقوقی نیست که صرفا جواب کوتاه به آن داده شود و نیازمند بررسی دقیق و کامل اسناد و مدارک است

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی موضوعات چنینی دارای حساسیت فراوانی است که به آن سبب نیازمند برسی اوراق و مستندات و مدارک و نیز گفت و گوی متقابل می باشد لذا در صورتیکه تمایل به کسب اطلاعات بیشتر از طریق سایت با بنده تماس بگیرید تا موارد لازم عرض شود

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

نیاز به اخذ توضیحات بیشتر هست جهت مشاوره با وکلای سایت تماس بگیرید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

با سلام‌
اگر زمین در محدوده خارج از شهر قرار دارد شما باید حسب مورد دادخواست اعتراض به آگهی منابع ملی و اثبات مالکیت یا
دادخواست اعتراض به رای کمیسیون ماده واحده و افزایش مستثنیات به طرفیت اداره منابع طبیعی اقامه نمایید.