مشاوره حقوقی رایگان - مشاوره حقوقی جانبازی حین خدمت

سلام
در طول دوره آموزشی خدمت به درد آپاندیس دچار شدم ولی به مدت 3روز من را در پادگان نگه داشتند پس از ترکیدن آپاندیس به بیمارستان منتقل شدم و به مدت 5روز بستری شده پس از دوره بستری شدن شکمم را بخیه زدن ومرخص شدم و در حال حاضر یک سال از پایان خدمتم میگذرد.ایا امکان اخذ جانبازی حین خدمت را دارم؟با تشکر

پاسخ ها :

مژگان احمدی

سرکار خانم مژگان احمدی :

درود بر شما
بعید بنظر میرسد

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

خیر این موارد که جانبازی تلقی نمیشود درنهایت اگر باوجود بیمار بودن غیرموجه باشما برخورد وباعث ترکیدن اپاندیس ده مستند به مدارک دادخواست مطالبه خسارت دهید