مشاوره حقوقی رایگان - تعیین سهم شراکت

سلام من بابت شراکت با یک نفر اختلاف داشتم انکار شراکت کشاورزی می‌کرد بعد 6ماه شراکتم اثبات گردید دادگاه پرونده را ارجاع داده به کارشناس حسابرسی ولیکن کارشناس زنگ زد وگفت صورتحساب‌های رابیاورید تا تامشخص کنم سهم هرکدام چقدره ،من چکار کنم من که محصولات کشاورزی نفروختم شریکم که تمام بار رافروخته انکار شراکت هم میکنه همکاری نمیکنه هیج فاکتوری به من نمیده راهنماییم کنید

پاسخ ها :

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
چنانچه شهودی بر برداشت محصول خاص دارید ارائه نمایید و از دادگاه تقاضای ارجاع به کارشناس کشاورزی نمایید.