مشاوره حقوقی رایگان - خارج کردن جهیزیه بدون اطلاع زوج

با سلام همسر اینجانب یک ماه پیش جهیزی خود را مطالبه کرده که توسط کارشناس در منزل صورت برداری شد و به اجراییه گذاشته شد و قاضی حکم تحویل جهیزیه طبق لیست کارشناسی رو داده درست چند روز مانده به سر رسید تاریخ اجراییه چون من به خاطر مهریه در زندان بودم همسرم و پدرش به منزل آمده و چون کسی جز پدر پیرم در منزل نبوده مقداری از وسایل که توسط کارشناس صورت برداری شده بود را با خود بردند و می‌گویند فقط لباس بردیم دست به چیزی نزدیم ولی موقع بردن چند نفر از همسایه‌ها شاهد بردن وسایل بودن الان که زمانه اجراییه جهیزیه سررسیده باید طبق لیست کارشناسی شده به او تحویل بدم تکلیف وسایلی که برده و شاهد هم دارم چه می‌شود و چه اقدام می‌بایست انجام دهم آیا زمانی که برای اجرای حکم � مامور به منزل آمدن می‌توانم این مسئله را ذکر کنم و شاهدم ارائه کنم و تکلیف وسایلی که در طول زندگی معیوب و تعمیر شده و در لیست کارشناس هم ذکر شده که تعمیر یا معیوب شده‌اند آیا وسایل تعمیر شده را باید به او بدهم

پاسخ ها :

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام میتوانید از شهود کمک بگیرید و تحت عنوان سرقت اعلام شکایت نمایید