مشاوره حقوقی رایگان - مرخصی زندانی برای عید

سلام وقت بخیر همسر من به دلیل دعوا با چاقو به شش ماه حبس تعزیری و پرداخت دیه محکوم شد که دیه را پرداخت کردیم و الان دوماه هست که زندان هست یک بار اومده مرخصی میخواستم بدونم عید به او مرخصی میدهند انگار میگن واسه دعوا با چاقو و اینا مرخصی نمیدهند.

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در اینجا نیاز به مرخصی نداریدآزادی مشروط درخواست نمایید