مشاوره حقوقی رایگان - جلوگیری از انتشار عکس های خصوصی

دختر دوستم که 15 ساله هست عکس لخت خودش و عکس های اعضای خانوادش رو برای دوست پسرش در تلگرام فرستاده خانوادش که فهمیدن به دوست پسرش خبر داده اون هم دیلیت اکانت زده حالا خانواده دختر می‌ترسند که عکس ها رو اون پسر پخش کند باید چی کار کنند؟ درست هست میگن بدهند پلیس فتا دختر و پدرش رو دستگیر میکنند؟ آبروی خانواده و آینده دختر احمق چی میشه؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

. اگر مدرکی دارید تحت عنوان افشای تصاویر خانوادگی و شخصی می‌توانید از آن شخص شکایت کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر دختر عمداً چنین کاری کرده باشد مسئولیت کیفری دارد � مورد پخش تصاویر شخصی از سوی پسر نیز جرم محسوب می‌شود

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

البته هنوز اقدام به انتشار عکسها نکرده‌اند و لی ایشان می توانند با مراجعه به پلیس فتا موضوع را پیگیری کنند

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام ارتباطی به پدر ندارد و دختر هم چون بزه دیده اطفال است دستگیر نمیشود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خیر پلیس محترم فتا کسی را بی دلیل بازداشت نمی‌نماید اگر مدارسی دارید شکایت کنیدبتوانید اقرارنامه و صورتجلسه دریافت کنید این می‌تواند به شما خیلی کمک نماید

سمیه جباری

سرکار خانم سمیه جباری :

چرا باید دستگیر شوند؟
موضوع را از طریق فتا پیگیری کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید شکایت کنید و از طریق پلیس فتا موضوع را پیگیری کنید.
توجه داشته باشید اگر بخواد می تونه عکس ها رو به می دیگه ای انتقال بده یا جایی نگه داره و کاری نمیشه کرد.