مشاوره حقوقی رایگان - مستمری مادر به دختر مطلقه

مادر من بازنشسته دانشگاه علوم پزشکی بود متاسفانه چند وقت پیش فوت کرد ،من تنها دخترش هستم که 37 سالمه و 2ساله پیش از همسرم هم جدا شده بودم. البته 4 تا برادر بزرگ هم دارم که بالای 40 سال سن دارن،میخواستم بدون حقوق مامانم به من تعلق میگیرد. چطوری باید اقدام کنم ، و بیمه عمر یا گرفتن پول کفن و خاکسپاری چیزی به من میرسد

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بله به شما تعلق می‌گیرداز طریق ارگانی که ایشان حقوق دریافت می‌کردند پیگیری نمایید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

حقوق و مستمری مادرتان فقط به شما تعلق می‌گیرد ولی بیمه عمر با توجه به شرایط قرارداد و تعیین ذینفع از سوی مرحوم مادرتان

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

دختر در صورت تجرد و نداشتن شغل از مستمری می تواند استفاده کند
بیمه عمر به اشخاصی تعلق میگیرد که در آن ذکر شده باشد