مشاوره حقوقی رایگان - تغییر نام خانوادگی

میخواستم نام خانوادگی خود را تغییر بدهم چیکار کنم

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

ابتدا به اداره ثبت احوال مراجعه و در صورت عدم پذیرش باید دادخواست حقوقی تقدیم نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌بایست به ثبت احوال مراجعه نمایید و درخواست بدهید اگر نام خانوادگی باشد که اولویت دارد می‌بایست از صاحبان آن رضایت‌نامه بگیرید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

از اداره ثبت اسناد و احوال موضوع را درخواست و پیگیری فرمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
ابتدائاً از طریق اداره ثبت احوال اقدام نمائید و در صورت عدم توفیق از طریق دادگاه اقدام بفرمائید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق ثبت احوال موضوع را پیگیری کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
ابتدا به ثبت احوال مراجعه کنید اگر موفق نشدید باید طرح دعوا نمائید احتمال موفقیت وجود دارد لیکن نتیجه قابل پیش بینی نیست بستگی به مدارک و اوضاع و احوال پرونده دارد و رویه شعبه و دفاعیات شما و

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

ابتدا از طریق اداره ثبت احوال اقدام پدر صورت عدم نتیجه از دادگاه پیگیری کنید

محمد حسن سقائی

جناب آقای محمد حسن سقائی :

باسلام ابتدا از طریق ثبت احوال اقدام کرده و اگر توفیقی حاصل نشد از طریق مراجع قضائی طرح دعوا نمائید