مشاوره حقوقی رایگان - اعسار چک های برگشتی

با سلام
بنده مغازه دار وکاسب هستم ، امسال بد بیاری آوردم و تعدادی از چک هام برگشت خورده و مبلغی را هم به عنوان حساب باز به دیگران بدهکار شدم ، و تا امروز همه ی بدهکار هارو یه جوری راضی نگه داشتم ولی حالا دیگه نمیزارن تو مغازه کار کنم ، مجبور شدم شب عید مغازه رو تعطیل کنم به قرآن گرفتارم نمی‌دونم چیکار کنم
تا حالا هم کسی اقدام قانونی نکرده ، میخواستم بدونم میشه قبل از اونا بنده از بابت چک هام و حساب دفتری که دارم دادخواست اعسار بدم
یا راه حل دیگه ای داره لطفاً بنده رو راهنمایی کنید خیلی ممنون

پاسخ ها :

حامد نادرزاده

جناب آقای حامد نادرزاده :

خیر اگر کاسبکار خرده فروش هستید بعد از دادخواهی علیه شما امکان اعسار مطرح می‌شود و اگر عمده فروشی اظهارنامه ورشکستگی بده به دادستانی شهر.

شاهین شادمانی

جناب آقای شاهین شادمانی :

سلام امکان پذیر نیست مگر تاجر بوده اعلام ورشکستگی نمايد