مشاوره حقوقی رایگان - باکره نبودن زوجه قبل از ازدواج

با دختری ازدواج کردم که قبل از ازدواج پرده بکارتش توسط دوست پسرش از دست داده بود که این مورد را قبل از ازدواج از من پنهان کرده بود بعد از ازدواج که من متوجه شدم دلسوزی کردم و بخاطر آبروش بخشیدمش اما بعد از گذشت چند ماه به مشکل خوردیم میخواستم بدونم ایا پزشکی قانونی میتونه ثابت کنه که قبل از ازدواج بکارت نداشته با وجود گذشت چند ماه پس از ازدواج با من و اینکه شاید مدت زیادی هم قبل از ازدواج این اتفاق براش افتاده باشه پزشکی قانونی میتونه تشخیص بده و سوال دیگه اینه که تکلیف مهریه با وجود کتمان همچین موضوع مهمی به چه شکله؟ و حکمش چیست ممنون

پاسخ ها :

مصطفی زارعی شرق

جناب آقای مصطفی زارعی شرق :

سلام.پزشکی قانونی نمی تواند.شکایت فریب در نکاح بدهید بعد فسخ نکاح تا مهریه منتفی شود.