مشاوره حقوقی رایگان - ابلاغ اجراییه بدون اخطار اولیه به دادگاه

سلام شخصی از من بابت چک بلامحل شکایت کرده در حالی که چک اصلا بلا محل نبوده چک مدت دار بوده و 20 روز بعد تاریخ چک برگشت زده و بدون این که برای من وقت دادگاه در نظر بگیرند و اخطاریه بیاد برای من ابلاغ اجراییه اومده.... ابلاغ اجراییه چیست ؟ و اگه نروم چه اتفاقی میفته و آیا حق اعتراض به حکم دادگاه رو دارم

پاسخ ها :

مهدی شیروانی

جناب آقای مهدی شیروانی :

با سلام.در صورت داشتن ثبت نام ثنا ابلاغیه بصورت الکترونیک برای شما ارسال شده است