مشاوره حقوقی رایگان - درخواست مطالبه نفقه گذشته وحال واینده و تادیه نفقه گذشته

سلام.بنده زوج هستم وخانومم 4ساله ترک منزل کرده وبنده نیزدرخواست الزام بهش دارم ولی جواب نداد ودرخواست الزام که همانم جواب نداد وحتی درجلسات مشاوره نیز حضور نیافت ورای عدم تمکین وقطعیت خانمم ازدادگاه شعبه2 صادر شد والان ایشان تقاضای نفقه گذشته وحال وآینده وتادیه و....نموده که کارشناس با بنده تماس گرفت که بهش گفتم خانم ترک منزل نموده وقطعیت رای موجود ولی کارشناس از عقد نفقه را محاسبه نموده وحال بنده چطور باید لایحه تنظیم کنم که حق وحقوقم ضایع نشود وچه بگویم در قطعیت رای نیز ذکر شده که زوجه بدون هیچ گونه دلیل شرعی وقانونی تمکین نکرده .سپاس از اینکه راهنمایی فرمایید.

پاسخ ها :

مجید کیانزاده

جناب آقای مجید کیانزاده :

سلام. از تاریخی که اجراییه برای حکم الزام به تمکین صادر شده است به بعد نفقه به زوجه تعلق نمیگیرد.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام از زبان صدور اجرایی نفقه تعلق نمی‌گیرد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
در نظر داشته باشید که از تاریخی که اجرائیه برای حکم الزام به تمکین صادر شده است به بعد، نفقه به زوجه تعلق نمی‌گیرد فلذا در مهلت مقرر قانونی به نظریه کارشناسی اعتراض بفرمائید.

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

در جلسه دادگاه نفقه، درخواست دعوی تقابل مطابق دعاوی طاری به طرفیت زوجه مطرح نمایید به استناد رای قطعی عدم تمکین بهتر است در این خصوص جهت اخذ راهنمایی و راهکار قانونی از طریق دادراه با بنده تماس بگیرید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
به دادنامه الزام به تمکین استناد نمایید
و لایحه دقیق تنظیم و ارائه نمایید

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

اولا باید به نظریه کارشناسی مذکور اعتراض کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

زمانی که با هم زندگی می‌کردید از زمان عقد زندگی مشترک آغاز شده تا زمانی که قبل از این 4 سال است به منزله دریافت نفقه می‌باشد زیرا با هم زیر یک سقف بوده‌اید اما مابقی ایام قابل کارشناسی است ولی اگر ثابت شود که ناشزه است قاضی آن را رد خواهد کرد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است