مشاوره حقوقی رایگان - خرید سرقفلی ملک مشاع

با سلام
پدر اینجانب در ملکیت یک ملک که دارای چند باب مغازه می باشد با پنج نفر شریک است. حال وارثان یکی از این مغازه ها خواهان واگذاری حق کسب و پیشه پدر خود هستند، ولی شرکای پدرم موافق خرید نیستند. آیا پدرم می تواند بدون هماهنگی با شرکای خود، حق کسب و پیشه این مغازه را به تنهایی بخرد؟؟ با توجه به این که از همه بیشتر در این ملک سهم دارد. (نزدیک نصف)

پاسخ ها :

خرید سرقفلی ملک مشاع خرید سرقفلی سرقفلی ملک مشاع سرقفلی حق کسب و پیشه ملک مشاع