مشاوره حقوقی رایگان - توقیف پاداش بازنشستگی بابت مهریه

باسلام اینجانب پاداش بازنشستگی خود را دریافت نموده ام وخرج هم شده حالا بعد یک سال همسرم که هر پنج ماه یک سکه به او میدهم می‌تونه تقاضای پاداشی خرج شده را بگیرد یا نه باتشکر

پاسخ ها :

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
امکان مطالبه وجود دارد ولیکن شما میتوانید در دفاع نحوه خرج شدن پول و هزینه نمودن آن را به دادگاه اعلام نمایید .

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اگر مالی نیست در حساب جای نگرانی نیست برای شما
البته در تقسیط ممکن است موثر باشد

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

خیر زیرا همسر تان نسبت به مالی که در دست باشد ی‌تواند ادعای توقیف کند نه مالیکه خرج شده و موجود نیست