مشاوره حقوقی رایگان - ضامن وام گیرنده

با سلام من ضامن وامی 30 میلیونی شدم که فکر میکردم وام گیرنده اقساط را پرداخت میکند ولی بعد از یکسال بانک در مدت 3 ماه پشت هم کل حقوق بنده را یکجا برداشت میکند آیا بانک میتونه کل حقوق ضامن را برداشت کند ؟پس من ضامن چجوری زندگی را بچرخونم بدون ریالی پول

پاسخ ها :

آتنا ملک محمدی

آتنا ملک محمدی :

با سلام اگر گواهی کسر از حقوق ارائه داده باشید بله بانک میتونه برداشت کنه،شما میتوانید دادخواست مطالبه وجه علیه شخصی که ضمانت کردید ثبت نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خیر بانک همچنین حقی نداردیک سوم در صورت مجرد بودن و یک چهارم در صورت بودن در صورت تاهل برداشت نماید