مشاوره حقوقی رایگان - نحوه اجرا حکم

من شاکی پرونده هستم. طرفم به جرم سرقت محکوم به تحمل 6ماه حبس تعزیری ٬2 ضربه شلاق و ردمال به مبلغ 2 میلیون شده چه تا حالا هم با فیش حقوقی پدر بازنشسته ش بیرون بوده. برام اس ام اس اومده که پرونده به شعبه اجرا کیفری واصل شد. میخواستم بدونم الان در بدترین حالت و همچنین بهترین حالت چه اتفاقی میافته و من باید چیکار کنم؟

پاسخ ها :

پرسشگر :

ببخشید با توجه به اینکه خانم هستن و سابقه کیفری ندارن٬ ممکن نیست تبدیل به تعلیق و یا ... بشود؟ البته مجددا تاکید میکنم که رضایت نگرفتن