مشاوره حقوقی رایگان - عدم تمایل فرزند به ملاقات با پدر

با سلام
بنده نزدیک 2 سال است که از همسرم جدا شدم و از همان ابتدا به دلیل وابستگی دخترانم به مادرشان، اصلا نخواستم مانع از حضانتشان شوم
و حضانتشان با مادرشان هست
هر چند دختر بزرگم نقش بزرگی در طلاق داشت و مادرش را تهدید به خودکشی کرده بود در صورت عدم طلاق
ولی با من هیچ مشکلی نداشت
اکنون 13 ماه است که حتی صدایش را هم نشنیده ام
و بازهم نخواستم اقدامی کنم که ناراحت شوند
حال میخواهم بگویم این کار دختر بزرگم باعث شده، دختر 8 ساله ام نیز مانند او رفتار کند و برای ملاقات با من بهانه بیاورد و هر چند ماه یکبار بتوانم ببینم
در خصوص هر دو میخواهم بدانم آیا چنین حق و اختیاراتی را قانون به فرزندان داده یا در شرایطی فقط میتوانند ممانعت از ملاقات کنند

خیلی دلتنگشان هستم لطفا سریع راهنمایی کنید

پاسخ ها :

مصطفی زارعی شرق

جناب آقای مصطفی زارعی شرق :

سلام.اغلب مشکلات خانوادگی از طریق مشاورین خانواده قابل حل است نه دادگاه.در صورت به نتیجه نرسیدن باید راه دادگاه را برگزینیم.

یک وکیل

بچه هايي كه سن حضانت را پشت سر گذاشتن خودشان تصميم به ملاقات يا عدم ملاقات مي گيرن
اما براي ملاقات بچه كوچك و كمتر از سن حضانت مي توانيد در دادگاه خانواده تقاضاي تعيين زمان و مكان ملاقات فرزند را مطرح كنيد
در صورت تمايل : 09123191645