مشاوره حقوقی رایگان - فحاشی و تهمت ناموسی

باسلام، من 7 سال در یک آپارتمان 4 واحدی ساکن هستم و تا حالا هیچ مشکلی با مالکین دیگه نداشتم. طبقه پایین ما فروخت و خونشو داد اجاره، این مستاجر از وقتی اومده آسایش رو از همه گرفته، یک روز ساعت 7 بعد از ظهر اومد و گفت به بچت بگو بالا سر ما سر و صدا نکنه و کلی فحش داد و زنگ زد صاحب خونه و شوهرش هم اومدن و سه نفری به من فحاشی کردن و تهمت ناموسی زدن و در حضور همسایه های دیگه حرفهای رکیک و زشتی گفتن، من شکایت کردم و پرونده رفته دادگاه ولی هنوز رسیدگی نشده، من دو تا شاهد هم بابت حرفهایی که بهم زدن دارم. می خواستم ازتون مشاوره بگیرم که تو دادگاه چطوری بتونم از حقم دفاع کنم که بابت تهمتهای ناموسی و فحاشی که بهم شده محکومش کنم؟ و آیا با توجه به شهودی که دارم و در دادگاه شهادت می دهند می تونم محکومشون کنم؟ لطفا راهنماییم کنید. ممنون

پاسخ ها :

محسن نریمانی ده نوی

جناب آقای محسن نریمانی ده نوی :

از دادگاه تقاضاکنید که جلسه ای جهت استماع شهادت شهود تشکیل دهد.