مشاوره حقوقی رایگان - شاهد درگیری

سلام خسته نباشید من توی دعوای دسته جمعی حضور داشتم ولی دخالتی نکردم و عقب وایسادم و توی استشهاد و شکایت نامه هم من رو فقط شاهد نوشتند. توی اون درگیری هم یک نفر دستش زخمی شد میخواستم بدونم توی دادگاه برای من حکمی صادر میشود یا نه ممنون.

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام باید ببینم از شما نیز شکایتی شده است یا خیر اگر در ماجرا نبوده‌اید و صرفا شاهد آن می‌باشید نباید نگران چیزی باشید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
خیر؛ مشکلی پیش نخواهد آمد و حکمی برای شما صادر نخواهد شد.

حامد نادرزاده

جناب آقای حامد نادرزاده :

تا این حد خیر مگر اینکه تشویق یا تحریک به درگیری کرده باشی یا توهین و تهدید و...

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
به صرف آنچه در سوال آمده است
چون مشارکتی نداشته اید خیر
باید از خود به خوبی دفاع کنید