مشاوره حقوقی رایگان - حذف توضیحات تغییر نام در شناسنامه

سلام وعرض ادب .من قبلا اسمم رو عوض‌کردم.توضیحات داخل شناسنامه ام هست.دوست ندارم کسی بدونه اسم قبلی ام چی بوده.آیا این حق من نیست؟آیا قانونی وجود ندارد که این توضیحات بی فایده حذف بشود؟خب‌کدملی برای هر استعلامی هست .چه نیازی به اسم منسوخ قبلی من هست که بایدیدک بکشم تا آخر عمرم.سپاس از لطف شما عزیزان.

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به نظر چنین امکانی وجود ندارد.
می توانید از ثبت احوال موضوع را پیگیری کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام توضیحات شناسنامه قابل حذف نیست این در وهله اول به نفع خود شما است چرا ممکن است یک جایی شما مدرکی ارائه دهید به فرض مثال دیپلم که در آن نام شما نام قدیم است توضیحات شناسنامه می‌باشد که به شما کمک می‌کند

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
پرسشگر ارجمند
به صرف آنچه در سوال آمده است خیر