مشاوره حقوقی رایگان - رضایت مقصر تصادف برای دریافت دیه

با سلام
مدتی پیش من با موتور اسنپ به جایی می‌رفتم که تصادف کردیم و به بیمارستان منتقل شدم.
سر صحنه تصادف افسر راهنمایی و رانندگی موتورسوار رو مقصر اعلام کرد و به من گفت باید خسارتم رو از بیمه موتورسوار بگیرم.
شکایت خودم رو ثبت کردم و پزشک قانونی هم من رو معاینه کرده و الان برای نوبت دوم معاینه منتظر هستم.
در همین حین، عموی شخص موتورسوار با من تماس گرفته و درخواست رضایت از من برای شروع کار دوباره موتورسوار در شرکت اسنپ رو داره که من اعلام کردم ایشون باید دو تا کلاه کاسکت خریداری کنه و هزینه عینک طبی من هم که در تصادف شکسته پرداخت کنه.
ایشون من رو تهدید کرد که برای دریافت دیه باید صاحب بیمه (شخص موتورسوار) رضایت خودش رو اعلام کنه و اگر من اجازه دوباره کار کردن در شرکت اسنپ رو ندهم و از دریافت پول عینکم نگذرم، رضایت برای دریافت بیمه به من نخواهند داد و "من رو اذیت خواهند کرد".

همچنین برای پرداخت دیه، میزان آن بر اساس سال حادثه (98) یا سال صدور حکم (99) ملاک قرار میگیرد؟

می‌خواستم بدونم آیا چنین چیزی ممکنه؟

پاسخ ها :

حسن برزگر

حسن برزگر :

سلام
دیه بر اساس زمان پرداخت باید محاسبه گردد.
رضایت ایشان لازم نیست.