مشاوره حقوقی رایگان - راجب به تصرف تمامی ملک توسط بانک. .. از یک کشتارگاه صنعتی بنام ... ...

چندین ساله که بانک ... بابت طلب خود که درصدی از شرکت ... ... در گیلان صومعه سرا طلب دارد اقدام به تصرف کامل ملک و املاک این شرکت نموده و عملا دست کارگرانی که از این شرکت بابت حق و حقوقی که از این شرکت که در اداره کار کارگر محکوم کرده عملا بسته و کارگر نمیتونه حقش وصول کنه و عملا بانک از طلب بدهی خود که هرسال بیشتر و با انباشته شدن جریمه و سود عملا صاحب همه اموال بشه و کارگر بیچاره سر اخر دست خالی بمونه کارفرما هم برای اینکه کارگر به حقش نرسه عملا با بانک ... تبانی و اعلام ورشکستگی میده و بعد ازچندین سال بی تکلیفی و اعتراضات همچنان قدرت در دست بانک و کارفرما بوده و کارگر بعد از مراجعه و نامه های متعدد حتی به حضور دفتر رهبری عملا باز در حق کارگر کوتاهی و کارگر نا امید و بلاتکلیف و ناامید گردیده اند و هرگونه سوال و پرسش در این باره سلب مسولیت و ارجاح به مقامی به مقام دیگه میشه و عملا کاری صورت نمیگیره از شما ممنون که به درددل ما کارگران گوش میکنید و میخوام راهنمایی و راه حلی پیش پای ما بزارید ممنون

پاسخ ها :

ایرج بهشتی نژاد

ایرج بهشتی نژاد :

سلام چرا رای صادره از اداره کار را به اجرا نمی گدارید و باقی مانده املاک گاو داری و هر چه مربوط گاوداری است را توقیف نمی کنید بنظر دیر اقدام کرده اید .می توانید به دادستانی در خصوص تبانی کارفرما با بانک شکایت کنید در هر حال بانک که بیشتر از طلب خود نمی تواند توقیف کند

مریم پایان طبری

مریم پایان طبری:

با سلام
رابطه کار بین کارگر و کارفرما برقرار بوده و تصرف یا تملک محل کارخانه مستمسک از بین رفتن حقوق کارگران نمیباشد. کارگران میتوانند مطالبات خود را از کارفرما پیگیری کرده و در صورت محکومیت کارفرما در اداره کار، اجراییه صادر و در دادگستری اقدام به اجرای آن خواهد شد و شما میتوانید با معرفی هر مالی از کارفرما -خارج از مستثنیات دین- طلب خود را وصول نمایید.