مشاوره حقوقی رایگان - تعویض پلاک نکردن خودرو توسط خریدار

سلام یک ماشین مدل پایین بصورت وکالتی خریدم و تعویض پلاک نکردم فروختم من هم به خریدار فقط کارت و بیمه دادم با یه برگ قولنامه اما حالا نمیاد واسه تعویض پلاک و دو میلیون مانده حسابو نمیده خاستم ببینم من چکار کنم

پاسخ ها :

مصطفی زارعی شرق

جناب آقای مصطفی زارعی شرق :

سلام.میتوانید از طریق شورای حل اختلاف اقدام کنید.

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام از راهنمایی مالک توقیف خودرو بخواهد . یا اگر هنوز از مهلت وکالتتون مونده توقیف خودرو بخواهید تا خودرو به پارکینگ منتقل بشه و بیاد جلو