مشاوره حقوقی رایگان - مزاحمت همسایه

سلام وقتتون بخیر. ما توی اپارتمان سه واحدی زندگی میکنیم البته یکساله اینجا اومدیم و تازه عروس و دامادیم. همسایه های اینجا همش تو راه پله تردد دارند و خانومهاشون مدام جلو در منزل ما از صبح تا شب مشغول صحبت کردن هستن. خیلی سرو صدا میکنن تو راه پله. چند بار تذکر دادیم فایده نداشت ارامش و اسایش و از منو همسرم سلب کردن میشه در این مورد شکایتی کرد؟

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام بله مزاحمت راه شکایت شماست البته شاید به نتیجه نریه و به لحاظ همسایگی برخورد منعطفانه ای بکنن . سعی کنید مسالمت امیز حل کنید