مشاوره حقوقی رایگان - بکارت

سلام من قبلا با یه پسری فرار کرده بودم پدرم رضایت داد صیغه محرمیت خوندیم و بعدش بزور ازم لخت عکس گرفت بعدش از هم جدا شدیم و من میخوام دوباره ازدواج کنم اگه همسر سابقم منو تهدید کرد یا مزاحمت ایجاد چیکار میتونم بکنم؟ (ازدواج ما فقط و فقط صیغه محرمیت بود و جایی ثبت نشده حتی برگه صیغه مون روهم پاره کردیم)

پاسخ ها :

حسن برزگر

حسن برزگر :

سلام
برای چه مدت صیغه جاری شده؟
اگر مدت آن به اتمام رسیده است در صورت تهدید یا مزاحمت می توانید شکایت تحت همین عناوین مطرح نمایید.

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام اینکه اگر تهدیدکرد چکار میتوان کرد که سوال نیست . منتظر باشید در صورت تهدید اقدام قانونی میتوانید بعمل اورید ولی الان هیچی