مشاوره حقوقی رایگان - نوع و درجه تعزیر ماده 183 قانون کار

با سلام و احترام
از حضورتان سوال دارم که ماده 183 قانون کار که از جرائم کیفری محسوب می شود از دسته جرائم درجه چندم تعزیری محسوب می شود ؟
و بازه زمانی که نیاز است تا این قبیل آرا کیفری منقضی و غیر قابل پیگیری شوند از چه زمانی می باشد ؟
آیا زمانش تا انقضا بعد از قطعی بودن آرا اداره کار شروع می شود یا از زمان ارتکاب تخلفی که کارفرما مرتکب شده و حق بیمه را پرداخت نکرده است ؟

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام زمان ارتکاب جرم زمان وقوع جرم است بسته به میزان مجازات مورد اصداری میتواند جرم درجه 6 به بالا تلقی شود . سوالتان مبهم و کلی است