مشاوره حقوقی رایگان - گواهی حصر وراثت

با سلام ، آقایی سال 99 فوت شدن ، همسرش همون سال گواهی حصر وراثت گرفته و راجع به ملکی که از مرحوم به جا مانده بوده به دادگاه شکایت کرده که مهریه اون بوده و نباید داخل اموال متوفی می آمده ، پرونده این اختلاف و درگیری بین فرزندان مرحوم و همسر در دادگاه در حال بررسی هست و پدر متوفی هم سال بعدش سال 1400 فوت میشوند و الان عمه و عموها هم ارث میبرند و اسفند 1402 یکی از پسرهای همون مرحوم باز رفته مجددا گواهی حصر وراثت گرفته و بقیه ورثه رو در ردیف خوانده قرار دادند به جز پدربزرگ که سال بعد فوت شده و گواهی حصر وراثت به همه ابلاغ شده ، خواستم بدونم دلیل ذکر خوانده در گواهی حصر وراثت چی بوده ؟ چرا دادگاه کپی برابر اصل بهش نداده و مجددا صادر کرده در صورتی که ورثه ها رو باز همون هایی که سال 99 بودن نوشته ، منظور از این کار چیه؟

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
تمام مدارک عنوان شده در متن سؤال از جمله آراء دادگاه‌ها و دادخواست‌های ارائه شده بایستی تحت بررسی قرار گیرند.
قابل توجه تمام عزیزانی که در سایت وزین دادراه اقدام به درج پرسش خود می‌نمایند خدمت سروران عزیز عرضه می‌دارم که وکیل به مانند پزشک است. زمانی یک اظهارنظر دقیق قابل ارائه است که تمام مدارک و جوانب موضوع مورد بررسی قرار گیرد تا سرانجام راهکار مناسب حقوقی به پرسش‌کننده محترم ارائه گردد.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی موضوعات چنینی دارای حساسیت فراوانی است که به آن سبب نیازمند برسی اوراق و مستندات و مدارک و نیز گفت و گوی متقابل می باشد لذا در صورتیکه تمایل به کسب اطلاعات بیشتر از طریق سایت با بنده تماس بگیرید تا موارد لازم عرض شود