مشاوره حقوقی رایگان - درخواست مجدد اعسار

با سلام خدمت وکلای معزز و محترم
اخوی اینجانب 14سال پیش محکوم به پرداخت 1430گرم طلا و خیانت در امانت محکوم شد و حبس خیانت در امانت را سپری کرد ولی بدهی پرداخت نشد،سال گذشته دوباره حکم جلب گرفتن و بازداشت شد،ولی وکیل گرفتیم وبا واخواهی آزاد شدن و دادخواست اعسار دادن ولی مورد قبول واقع نشد و اون هفته دوباره جلب شدند،سوالم از حضور انوراتان این است که اولا کی میتونه دوباره دادخواست اعسار بده و دوم اینکه اگر دادخواست تنظیم و ارائه شود با سند آزاد میشن؟
اجرتون با خدای متعال سپاسگزارم

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بعد از گذشت مهلت مقتضی با ثبت دادخواست اعسار و تودیع تأمین مناسب، اخوی شما تا زمان صدور حکم در خصوص اعسار می‌توانند آزاد باشند.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

اگر تغییری حاصله شده اعسار دهد وگرنه مجدد ممکن است رد شود

رضا کریمی آبگرمانی

جناب آقای رضا کریمی آبگرمانی :

سلام بستگی به نظر قاضی شعبه محترم داشته و معمولا می پذیرند